Optiker Kolstad er din pålitelige partner for omfattende øyehelse- og synspleie. Våre erfarne optikere og øyeleger tilbyr et bredt spekter av tjenester for å sikre at du oppnår det beste synet og øyehelsen mulig:

Samsynstest

Samsynsfeil kan måles med Måle- og Korrigeringsmetoden etter H.-J. Haase (Zeiss MKH-metoden), som har blitt brukt med suksess i mer enn 50 år av optometrister som har spesialisert seg på dette området. Denne målingen er kompleks, krever spesialutstyr, detaljert ekspertkunnskap og en presis tilnærming. Deretter vil MKH- metoden gi de nødvendige korreksjonsverdiene for å lage et par prismebriller.

Utvidet synstest

Vår grundige synsundersøkelse går utover det vanlige. I tillegg til vanlig styrkeutmåling, vurderer vi også øyehelsen din nøye med OCT fotografering for å identifisere eventuelle tidlige tegn på øyesykdommer og vi gir deg den rette behandlingen. OCT (optical coherence tomography) er en undersøkelse som bruker lysbølger til å ta tversnittbilder, som gir oss svært detaljert informasjon om netthinnen, skarpsynsområdet (makula) og synsnerven din.

Linsekontroll

Vi tilbyr regelmessig oppfølgning og kontroller for kontaktlinsebrukere, slik at du kan sikre at dine linser fortsatt passer og fungerer optimalt for øynene og synet ditt. Vi undersøker også om linsene dine påvirker øyehelsen din negativt. Vi har linser fra alle de ledende produsentene som Alcon, CooperVision, Johnson & Johnson Vision Care og Bauch+Lomb.

Nytilpassing av linser

Dersom du er nybegynner eller ønsker å begynne med kontaktlinser, hjelper våre optikere deg med å få den rette opplæringen på hvordan du skal ta på og av linsene dine. Vi følger nøye opp med eventuelle etterkontroller for å sørge for at kontaktlinsene passer nøyaktig til øynene dine, slik at du kan oppleve den ultimate komforten og synskvaliteten.

Databrille-utmåling

I den digitale tidsalderen er det viktig å redusere øyeutmattelse. Våre spesialtilpassede databriller er målt nøyaktig for å gi deg avslappet syn under arbeid foran dataskjermen.

Øyelegeundersøkelse

Vi samarbeider med erfarne øyeleger for å tilby omfattende øyelegeundersøkelser, slik at eventuelle øyesykdommer eller tilstander kan oppdages og behandles tidlig.

Optiker Kolstad er dedikert til å bevare og forbedre øyehelsen og synet ditt gjennom profesjonelle tjenester som er tilpasset dine individuelle behov. Besøk oss i dag for å dra nytte av vårt ekspertteam og vår avanserte teknologi, og ta vare på dine øyne for en sunn og klar fremtid.