Optiker Kolstad Skøyen

Optiker Kolstad utvider og har flyttet til nye og flotte lokaler på Skøyen. Vi viderefører den gamle butikken og konseptet som har ligget på Frogner i over 40 år.

I tillegg til optiker Tor Kolstads kunnskap og lange erfaring innen samsyn, vil optiker Steffen Kolstad med sin masterutdannelse i optometri åpne opp for en bredere kompetanse innen kontaktlinsetilpassing, samsynsproblematikk og øyehelse.

Vi får større areal og utvider med ett ekstra synsprøverom tilrettelagt med oppgradert utstyr for grundig øyeundersøkelse og fotodokumentasjon. Vi gleder oss til å få på plass et eget tilbud med øyelege.

Øyelege Kim Kolstad vil jobbe ett par dager i måneden, primært på kveldstid. Han har sin spesialutdanning fra Haukeland universitetssykehus samt øyeavdelingen ved Drammen sykehus hvor han nå jobber som overlege. Han jobber i tillegg ved Argus-syn en dag i uken.

I det offentlige jobber han mest med operasjon av skjeling, grå stær, okuloplastikk og medisinsk netthinneproblematikk. Her vil det være mulighet å bestille undersøkelse uten henvisning med relativt kort ventetid.

Den nye butikken ligger midt på Skøyens populære handlegate; Karenslyst Allé 16, ved siden av Møbelringen og ovenfor Slettvold. Der er det parkeringsmuligheter i samme gate, samt EasyPark-parkering i sidegatene og tre store parkeringshus i nærheten.

Området er lett tilgjengelig med offentlig transport:
Buss til Thune: 20 og 31
Buss til Karenslyst allé: 30
Trikk til Thune: 13
Tog til Skøyen stasjon

Vi ønsker deg velkommen i ny butikk!