Hvem trenger progressive briller?

Progressive briller anbefales først og fremst til personer over 40+, og som tidligere har brukt samme brillestyrke for å se på avstand og nær. I 40-årsalderen begynner øyelinsen å miste sin elastisitet og det blir vanskeligere å fokusere, se klart på nært hold, eller det kan føles mer anstrengt. Da er en brille med moderne progressive glass en god løsning. Les mer om aldring og synsforandringer her.

dame sitter med briller og ser på en dataskjem

Hvordan virker de?

Progressive glass har flere ulike styrker i en flytende overgang og gir skarpt og behagelig syn på alle avstander. I den øverste delen av brilleglasset kan du se godt på avstand, og nederste delen er for lesing på nært hold.

Anbefales egne progressive briller på jobb til PC og til lesing?


Vi anbefaler ofte egne progressive glass tilpasset for arbeidsplassen. Disse har vesentlig bredere synsfelt, gir mindre hodebevegelser, og er beregnet for PC og til lesing.

Vi tilpasser progressive briller individuelt og skreddersydd for dine øyne


Vi har god og lang erfaring med korrigering av samsyn og progressive glass. Disse kan også tilpasses individuelt, skreddersys til dine øyne. De gir enda bedre syn, høyere komfort og naturlige synsopplevelser.